Chef-kok Alain Caron van BinnensteBuiten op bezoek

Online escargots kopen

Chef-kok Alain Caron van het KRO-NCRV -programma BinnensteBuiten heeft een bezoek gebracht aan Mieke Bos-Carabain om meer te weten te komen over de teelt van escargots.

Bron: http://www.kro-ncrv.nl/

Bron: KRO NCRV

Dit programma werd op woensdag 21 oktober 2015 om 18.45 u. uitgezonden op NPO2.

Heeft u het programma ook gekeken en bent u geïnteresseerd geraakt in de wijngaardslak van Nederlandse Bodem? Bekijk het programma op uw laptop, tablet of mobiel.

Over BinnensteBuiten

“BinnensteBuiten biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin. Onderwerpen zijn onder meer: huizen gemaakt van boomstammen, een driekamerflat met 200 cactussen, bijenkassen op het dak, oesterzwammen kweken op koffiedik, een vissenasiel, een moestuin voor de hele buurt en schapen in een duingebied.”
Bron: kro-ncrv.nl/binnenstebuiten

Over Alain Caron

Bron: http://www.alain.nu

Bron: http://www.alain.nu

“Alain Caron is een culinair fenomeen. Een rasechte fijnproever van Franse origine. Welk gastronomisch onderwerp je ook aansnijdt, hij overstelpt je met anekdotes, kennis en beroemde kennissen. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, een hele serie kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als televisie-kok en ga zo maar door.”
Bron: alain.nu Tekst: Gert van Exel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *